Webshoplessen pakket incl. liveshop

Leerling licentie € 35,-
Docent licentie € 85,-


Productomschrijving leerling:

Met de webshoplessen van De Schoolwebwinkel maakt de leerling een echte gecertificeerde webwinkel voor de school. Deze kan ook online en wordt beheerd door de leerling zelf in een webshopteam. Alles is echt! Er kan geld verdiend worden. De Schoolwebwinkel laat zien wat economie in de praktijk is. De leerling verkrijgt theorie en praktijk-opdrachten. Vanuit een duidelijke CMS handleiding maakt de leerling CMS-opdrachten in de webshop.

De Schoolwebwinkel is mogelijk bij een minimale deelname van 10 leerlingen. Hierbij verkrijgt de school een gecertificeerde webshoptemplate op naam van de school die online kan. Inclusief technische-, financiële- en juridische ontzorging, hosting + SSL beveiliging, domein, updates en begeleidingsuren bij de webshop. De webshoplessen zijn beschikbaar op VSO – BB/KB/GL – TL/MAVO en HAVO niveau.


Productomschrijving docent:

De docent ontvangt een map met handleidingen en lesvoorbereiding voor elke les ten behoeve van de webshoplessen van De Schoolwebwinkel. Dit zijn de modules Webwinkel, Reclame en Producten. Tevens ontvangt de docent de CMS-handleiding welke is gekoppeld aan de webshoplessen en waarmee de webshop wordt ingericht. Alles is ook online beschikbaar. De docent regelt vanuit de ELO de leerling-licenties en het beheer van de webshop(s).  

Toetsen en tentamens (theorie en praktijk) zijn beschikbaar.  Evenals de een overzicht van de webshopteam-functies en bijbehorende werkzaamheden.