De Uitgeversgroep, al ruim 30 jaar dé educatieve uitgever vóór en dóór docenten, kondigt met trots aan dat zij De Schoolwebwinkel heeft overgenomen.

De Schoolwebwinkel heeft in de afgelopen 10 jaar een complete lesmethode met een webwinkelsoftware ontwikkeld, waar scholen direct en praktijkgericht mee aan de slag kunnen. Bij deze methode wordt er een webshop gemaakt die optioneel ook echt live kan gaan. De methode laat zien wat economie in de praktijk is. Tal van mbo’ers en vmbo’ers maken binnen verschillende studierichtingen gebruik van De Schoolwebwinkel.

In 2024 gaat De Schoolwebwinkel onder leiding van Cynthia de Jong verder bij de Uitgeversgroep. Voor de scholen zal er niets veranderen.

Jeroen van Esch, eigenaar van de Uitgeversgroep: “Toen Jolanda Luimes, oprichter van de Schoolwebwinkel, meldde dat ze graag een stapje terug wilde doen, zijn we in gesprek gegaan. We werken al jaren professioneel en prettig samen met het team van De Schoolwebwinkel. Zij hebben al 10 jaar een mooi praktijk gerelateerd leerconcept. Bovenal is het ook waardevol dat Cynthia, medeoprichter en technisch brein van De Schoolwebwinkel, volledig verbonden blijft en helpt met de uitbreiding van de lesmethodes binnen andere onderdelen van de Uitgeversgroep”.

Cynthia: “We hadden al een prettige samenwerking met de Uitgeversgroep. We delen dezelfde normen en waarden en hebben dezelfde kijk op het verlenen van service. We zetten allebei graag een stapje extra voor docenten en studenten. De keuze om met de Uitgeversgroep verder te gaan was dan ook snel gemaakt. Jolanda wil graag stoppen en ik ga door, maar nu dus volledig via de Uitgeversgroep samen met een geweldig team. Voor onze scholen blijft alles hetzelfde. Deze stap biedt extra mogelijkheden voor verdere doorgroei van De Schoolwebwinkel. Ik kijk enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk samen met de Uitgeversgroep!”

Vriendelijke groet,
Jeroen van Esch & Cynthia de Jong