De webshop van RSG Wolfsbos te Hoogeveen, gerund door derde en vierde jaars vmbo leerlingen, is op 15 november 2023 live gegaan. Op het moment van schrijven, is de webshop dus 3 weken geopend en draait inmiddels op volle toeren. Al 34 bestellingen zijn er geplaatst en al 159 producten zijn er verkocht! 


Profiel Dienstverlening & Producten

Hardloper is de zelfgemaakte en gepersonaliseerde 'Kerstversiering in de vorm van een honden- of kattenpoot.' welke door de leerlingen (profiel Dienstverlening & Producten) zelf met een lasersnijder gemaakt worden. Ik, Cynthia van De Schoolwebwinkel zelf, kon het niet laten en heb er zelf ook drie van gekocht. Twee daarvan heb ik cadeau gegeven en eentje pronkt nu in de kerstboom bij mij thuis. 

Profiel Horeca Bakkerij en Recreatie

Maar ook de afdeling 'Bakkerij' van de webshop doet het heel erg goed met het verkopen van pepernoten brood, suikerbrood, kerststollen en andere lekkernijen die door andere leerlingen (profiel Horeca Bakkerij en Recreatie) zelf gemaakt worden. Bestelde lekkernijen kun je alleen op school afhalen. Dat snap ik heel goed. Voedsel via de post versturen is namelijk niet altijd even handig :-).


Neem gerust eens een kijkje in deze webshop met prachtige zelfgemaakte producten en lekkernijen!